Tractari camioane in conditii de siguranta

Tractarea oricarui tip de vehicul dintr-un loc in altul este o sarcina riscanta, pe care nu oricine o poate realiza. Din acest motiv, atunci cand sunteti in impas, puteti apela cu incredere la serviciile noastre de tractari camioane. De cele mai multe ori esti luat pe nepregatite atunci cand camionul sau masina ta se defecteaza, nestiind la cine sa apelezi pentru a-ti veni in ajutor. Pentru rezolvarea cat mai rapida a acestor neplaceri, va stam la dispozitie. In cele ce urmeaza, va vom oferi mai multe detalii despre serviciile noastre.
Serviciile de tractari camioane nu implica nici un efort suplimentar din partea solicitantilor. Odata ajunsi la destinatie, noi vom urca camionul pe o platforma speciala si il vom transporta la destinatia dorita. Atunci cand vine vorba de transportul unui camion defect sau accidentat, este imperativa folosirea unei platforme care sa realizeze acest lucru in conditii de siguranta.

Tractari camioane rapid si sigur

Platformele pe care le utilizam pentru tractari camioane ne ajuta in munca de zi cu zi pentru a va putea oferi servicii de transport impecabile. Noi va stam la dispozitie indiferent daca este vorba de o interventie in Romania sau pe plan international. Putem asigura transportul pentru orice ruta solicitata, fara riscuri. La solicitarea dumneavoastra, putem sa va ajutam pana la cel mai apropiat service cu care colaboram, pentru ca vehiculul sa primeasca reparatiile necesare cat mai repede.
Spre deosebire de alte metode de tractare, in care rotile vehiculului raman mereu in contact cu solul, tractarea cu platforma asigura un suport mult mai bun si care nu va duce la defectari aditionale in timpul deplasarii. Atunci cand camionul este tractat prin intermediul unui lant sau carlig de tractare, exista sanse ca bara de protectie sa se deterioreze.
Utilizarea platformei reprezinta una dintre cele mai sigure metode disponibile pentru a transporta camioane si vehicule de mare tonaj in conditii optime. Pe langa siguranta masinii, metoda ofera siguranta si pentru ceilalti participanti la trafic sau pietoni.
Asadar, daca ati intampinat o problema pe traseu care va impiedica sa ajungeti la detinatie, noi suntem mereu pregatiti sa intervenim. Indiferent de ora sau distanta pentru care suntem solicitati, intotdeauna vom fi la un telefon distanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code